Два медала за „Етър-Виктори 2011” от ДЛОШ по борба за кадети

     Два медала – един златен и един бронзов, завоюваха борците от Спортен клуб „Етър-Виктори 2011” на Държавния лично-отборен шампионат в Сливен. Марин Маринов спечели златото в категория до 42 кг. До последния момент треньорският щаб обмисляше дали състезателят да участва, тъй като бе с контузия в коляното и в деня на състезанието трябваше да бъде на преглед в Университетската болница в Плевен. „След съгласието на младия борец и въпреки състоянието му той се бори добре и се представи отлично в категорията, като за трети път стана републикански шампион”, коментира треньорът по борба Николай Викторов.

      Бронза грабна Владислав Димитров в категория до 51 кг. В неговата категория на тепиха мериха сили 11 борци. Владислав надви във всички срещи освен на четвъртфинала, когато загуби от шампиона в категорията от „Атлетик” /Пловдив/, и се нареди трети. „Доволен съм от представянето на всичките шестима участници от нашия клуб”, каза още техният треньор и председател на СК „Етър-Виктори 2011”.

      „Всички момчета се представиха добре, според възможностите си към момента”, допълни Викторов. От началото на годината Клубът има две шампионски титли от държавни шампионати, припомниха от треньорския щаб.

 "Велико Търново Спорт"  27 Април 2019

Търсене

2013. Спортно училище - град Велико Търново