Стелиян Добрев – носител на наградата „Трифон Иванов“

      Юношата на „Етър” Стелиян Добрев получи наградата „Трифон Иванов” за 2018 г. Тя му бе връчена по време на тържествената церемония за награждаване на Спортист на годината в Община Велико Търново.

      Стелиян Добрев е в школата на „Етър” от 2014 г., играе като дефанзивен полузащитник и централен защитник в различните гарнитури на клуба. Участник в елитна юношеска група до 17 г. Има основна заслуга за представянето на юношите в държавните първенства през 2015 г. и 2017 г.

       Наградата „Трифон Иванов“, която бе учредена м.г. от Община В. Търново в памет на големия български футболист и легенда на „Етър” и се присъжда ежегодно на най-добрия футболист на възраст между 15 и 19 г., състезаващ се за клуб на територията на общината. Настоящият носител бе предложен на Комисия с председател зам.-кмета на общината Ганчо Карабаджаков от директора на ДЮШ на „Етър” Никола Велков, а номинацията бе одобрена на сесия на Общинския съвет.

        Решението бе официално обявено от председателя на ВТОбС Венцислав Спирдонов, а наградата на Стелиян бе връчена от шефа на Зоналния съвет на БФС и легенда на „Етър“ Бончо Генчев.

сн. Даниел Йорданов

Търсене

2013. Спортно училище - град Велико Търново