Сияна Колева е бронзова медалистка на 60 метра гладко бягане, с личен резултат: 7,65 секунди.

Първи много ценен медал за СК "Атлетика 2012" от Националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки под 20 години в зала за 2024 година.
Сияна Колева е бронзова медалистка на 60 метра гладко бягане, с личен резултат: 7,65 секунди. Тя е във възраст под 18 години и на 27.01.24 година ще се състезава отново! Браво Сияна, отлична състезателка!
 

Наталия Бояджиева и Кристина Лазарова от клуб “Илия Павлов” (Велико Търново) се окичиха със златни медали от първенство по свободна борба за кадетки

Наталия Бояджиева и Кристина Лазарова от клуб “Илия Павлов” (Велико Търново) се окичиха със златни медали от първенство по свободна борба за кадетки. В най-многолюдната категория – до 53 килограма, в която се сбориха десет кадетки, Наталия Бояджиева победи на финала Василена Илиева от “Ботев-93” (Враца). Бронзът е за Галина Тулуш от ЦСКА (София) и Галена Танева от “Берое” (Стара Загора).
Кристина Лазарова взе титлата в категория до 65 кг., пред Илинка Стефанова “Рилски спортист” (Самоков) и Жанина Петкова “Симеон Щерев – Левски” (София).
Двете шампионски титли донесоха на великотърновския клуб второ място в отборното класиране на първенството за кадетки в Горна Оряховица.
Ямболският клуб “Борба и самбо” спечели най-много титли – три, на държавния шампионат по свободна борба за кадетките. Надпреварата в Горна Оряховица събра 45 състезателки. В зала “Никола Петров” на второ място по титли се нареди тимът на “Илия Павлов” (Велико Търново).

Държавно лично първенство - кадети - гр. Горна Оряховица - Алекс Асенов - 1 място

Прочети още . . .

Церемония за връчване на приза Спортист на годината в Спортно училище „Георги Живков“ – град Велико Търново

Класацията на педагогическите специалисти по спортна и професионална подготовка за най-добри спортисти на Спортно училище „Георги Живков“, гр. В. Търново и класацията на учениците в Спортно училище „Георги Живков“.
1-во място
Ник Игнатов Дойчинов, 11 а клас, спорт: борба, СКБ „Илия Павлов“, треньор: Мирослав Колев – 1720 точки
• 1-во място Държавно лично първенство – кадети U 17, гр. Враца (участници 27 и изиграни срещи 5 )
• 2-ро място Държавен лично-отборен шампионат – кадети U 17, гр. Бургас, (участници 32 и изиграни срещи 5)
• Национален състезател
 
2-ро място
Сияна Мирославова Колева, 10 а клас, спорт: лека атлетика, СК “Атлетика 2012“, треньор: Людмила Георгиева – 425 точки
• 2-ро място Национален шампионат по лека атлетика в зала – девойки U 20, гр. София, дисциплина 60 метра препятствия (участници 14)
• 3-то място Национален шампионат по лека атлетика в зала – девойки U 18, гр. София, дисциплина 60 метра препятствия (участници 21)
• 3-то място Национален шампионат по лека атлетика в зала – девойки U 18, гр. София, дисциплина 60 метра гладко бягане
 
3-то място
Мелиса Еролова Юмерова, 8 а клас, спорт: хандбал, СКХ„Етър-64“, треньор: Даниела Александрова – 405 точки
• 1-во място Държавно първенство – девойки до 14 г., гр. Ловеч (участващи отбори 8 и изиграни срещи 5)
Индивидуална награда – най-полезен състезател
• 1-во място Купа „България“ - девойки до 14 г., гр. Хасково, (участващи отбори 8 и изиграни срещи 5)
• Индивидуална награда - голмайстор

 

 

 

 На коледното тържество на 20.12.2023 г. петокласници заредиха всички с коледно настроение. Бяха наградени класовете с най-красиво украсените класни стаи и бяха раздадени подаръци от благотворителната томбола.